logo

Werkwijze

Contact

Je kan me vrijblijvend contacteren via mail: hello@tinyglory.be of via het contactformulier op de website. Kies je voor een kaartje uit de collectie, dan kunnen we ook verdere afspraken per mail maken. Stuur mij alle nodige gegevens door, zodat ik het kaartje kan personaliseren.

Intake

Als je kiest voor een kaartje op maat, plan ik graag eerst een intakegesprek. Het is de bedoeling om echt iets op jullie maat creëren en net daarom is het zo belangrijk om elkaars wensen en verwachtingen op elkaar af te stemmen.

Ontwerp

Voor een kaartje op maat, werk ik verder binnen een bepaald concept tot dit voor jullie geslaagd is. Ontwerpen worden per mail verstuurd.

Betaalwijze

De factuur wordt aan jullie overgemaakt als alles volledig afgehandeld is. De factuur wordt opgesplitst in de ontwerpkosten en de kosten van de drukker. Wij werken op basis van wederzijds vertrouwen. Indien jullie de samenwerking eenzijdig wensen te beëindigen en er reeds werk werd gestoken in het opmaken van een ontwerp, worden de gedane werkuren alsnog in rekening gebracht.

Kindje geboren

Je mag rechtstreeks contact opnemen met de drukker. Wij zorgen ervoor dat de juiste bestanden bij de drukker zijn aangeleverd, zodat zij de geboortegegevens kunnen aanpassen. Ik hoor uiteraard ook graag dat jullie kindje geboren is en hang heel graag een kaartje aan mijn wall of fame.

Jullie mening is belangrijk

De klant staat altijd centraal en ik vind het belangrijk dat om ons verhaal met een goed gevoel af te sluiten. Deel zeker jullie ervaringen met mij. Ook als er iets minder goed is verlopen, hoor ik het graag. Een tevreden klant is goud waard.

Facebook Instagram