Over mij

Samen met mijn man en twee schatten van kindjes, Lucien en Cezanne, woon ik in Rijkevorsel. Ik laat mijn gevoel heel vaak spreken, krijg energie als ik anderen blij kan maken en heb altijd oog gehad voor mooie dingen. Ik hecht enorm veel belang aan persoonlijk contact, samen creëren we een styling die helemaal bij jou past.

Tiny Glory staat voor: TINY (kleine dingen maken grote dingen waar) en GLORY (heerlijkheid, erg genieten van, trots zijn op).

Heb jij zo’n momenten die er voor jou toe doen, die je wil delen met de hele wereld en die je voor altijd wil koesteren? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Samen vertalen we jouw ‘tiny glory’ moment naar een uniek grafisch ontwerp.

De ‘tiny glory’ kaartjes hebben persoonlijkheid en vertellen stuk voor stuk een verhaal. Jouw verhaal! Met een stijl waar eenvoud siert, een vleugje nostalgie, met kleuren die rust en  warmte uitstralen, met elementen uit de natuur, met aandacht voor het juiste papier en drukwerk. Wij streven naar iets met eigenheid en wisselen daarvoor graag af tussen onze MAC en pen(seel) en papier.

Ben jij op zoek naar dát sprekende kaartje en herken je jezelf in deze stijl? Dan werk ik graag met jou samen!

Ook voor totaalconcepten en het bijhorende presentatiemateriaal kan je bij ons terecht. Wij hebben een ruim assortiment in voorraad. De mogelijkheden zijn eindeloos. 

Neem zeker ook eens een kijkje op onze webshop: shop.tinyglory.be

 

Met liefde en heel veel zorg,

Dominique